(Bisnis Komunikasi Jaringan), "Solusi Kerjasama!"

Sewates Jumpa!


Songwriter_@Ratu Eka Bkj



OPENING

Sepiro watese aku nyanding sliramu 

Namun tak bisa bersatu.......

Sepiro watese aku ngerteni awakmu 

Nanging iku among semu.....


Matur nuwun sampun gawe nyaman

Ono ning ati.....

Meski nggak karuan 

Aku lan kowe dudu jodone 

Mugo Gusti nyirami arom mewangi.....



REFF

Howo adem semilire tekan roso .....

Dudu tresno sing garai ku kecewo

Nanging moto sing dadi anane cerito

Umpomo.....


Umpomo dalan asmoro iso tak tulis dewe

Aku nggak pengen koyo ngene.....

Restu Gusti nyandangi teko nyawiji

Dudu lati sing gawe anane arti.....



CLOSING

Wis tau gandeng saben dinane

Wis tau eleng tekan ceritane.....

Kata orang kita sama

Kata kita tak bersama......


Sepurane yen nandur daun ati....

Sepurane yen wis gawe larane sanubari

Dudu Gusti sing gawe kita berpisah.....

Nanging ati sing bisane amung pasrah

Yen takdire kita hanya berjumpa, bukan untuk sesandingan jua......








DUKUNG SITUS INI YA PEMIRSA, SUPAYA KAMI SEMANGAT UPLOAD CONTENT DAN BERBAGI ILMU SERTA MANFAAT.

DONASI DAPAT MELALUI BERIKUT INI =


0177-01-042715-50-9

EKA APRILIA.... BRI...


0895367203860

EKA APRILIA, OVO

0 Response to "Sewates Jumpa!"

Post a Comment

Iklan Dalam Artikel

Iklan Adnow

loading...

Iklan Tengah Artikel 2

Adnow

loading...